Principală » Comunicare » ANUNȚ 15.10.21 privind consultarea publică a proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”

ANUNȚ 15.10.21 privind consultarea publică a proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”

Agenția Navală a Republicii Moldova inițiază consultarea publică a proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”.

Proiectul prenotat se elaborează în vederea punerii în aplicare a prevederilor art. 407 alin. (1) și (2) lit. c) și art. 199 al Codului Contravențional al Republicii Moldova nr. 218/2008 și pct. 10 sbp. (8) al Regulamentului cu privire la organizarea și funcționarea Agenției Navale a Republicii Moldova, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 706/2018.

Obiecțiile și propunerile la proiectulprenotat pot fi expediate în adresa Agenției Navale a Republice Moldova – mun. Chișinău, șos. Hâncești 53 sau la adresa de e-mail: info@narm.md.

Termen de prezentare a propunerilor și obiecțiilor- 29 octombrie 2021.

>>>>>>Click aici  pentru a descărca proiectul Regulamentului<<<<<<<<