Principală » Comunicare » 25 Iunie – Agenția Navală a Republicii Moldova transmite cele mai sincere felicitări și mulțumiri cu ocazia Zilei lucrătorului din domeniul transportului naval și Zilei internaționale a Navigatorului !!!

25 Iunie – Agenția Navală a Republicii Moldova transmite cele mai sincere felicitări și mulțumiri cu ocazia Zilei lucrătorului din domeniul transportului naval și Zilei internaționale a Navigatorului !!!

mooring man in charge of safety sailing of the ship leaving from the port

Agenția Navală a Republicii Moldova transmite cele mai sincere felicitări și mulțumiri către toți navigatorii și lucrătorilor din domeniul transportului naval cu ocazia Zilei lucrătorului din domeniul transportului naval și Zilei internaționale a Navigatorului (25 iunie). Sunteți eroii mărilor noastre, iar priceperea, perseverența și dedicarea neîntreruptă pe care le manifestați sunt exemple demne de admirat.

Vă apreciem eforturile deosebite pe care le depuneți în fiecare zi, navigând prin valurile imprevizibile ale mărilor și oceanelor, asigurând transportul sigur și eficient al mărfurilor și pasagerilor.

În aceste momente, înțelegem în mod special distanța fizică și sacrificiul pe care îl faceți pentru a vă îndeplini responsabilitățile. Separarea de cei dragi reprezintă o provocare dificilă, iar noi recunoaștem și apreciem eforturile voastre constante pentru a menține echilibrul între cariera voastră și viața personală.

Fiecare călătorie în largul mării reprezintă o demonstrație de curaj și determinare, iar voi sunteți mândria noastră colectivă. Cu dedicarea voastră neobosită, contribuiți nu numai la dezvoltarea industriei maritime, ci și la progresul națiunii noastre.

Vă încurajăm să continuați să vă perfecționați abilitățile, să rămâneți mereu vigilenți și să fiți ambasadori ai valorilor maritime ale Republicii Moldova. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei care apreciază munca grea, sacrificiul și pasiunea pentru ceea ce fac.

Cu respect și recunoștință,

Agenția Navală a Republicii Moldova