Principală » Comunicare » ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”

ANUNȚ privind inițierea elaborării proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”

ANUNȚ
06.10.2021
privind inițierea elaborării proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”

Agenția Navală a Republicii Moldova inițiază elaborarea proiectului ordinului ”Cu privire la aprobarea formularului Procesului-verbal cu privire la contravenție și a Instrucțiunii cu privire la modul de întocmire a acestuia”.

Proiectul prenotat se elaborează în vederea punerii în aplicare a prevederilor art. 407 alin. (1) și (2) lit. c) și art. 199 al Codului Contravențional al Republicii Moldova nr. 218/2008 și pct. 10 sbp. (8) al Regulamentului cu privire la organizarea și funcționarea Agenției Navale a Republicii Moldova, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 706/2018.

Recomandările părților interesate, cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Agenției Navale a Republice Moldova – mun. Chișinău, șos. Hâncești 53 sau la adresa de e-mail: info@narm.md și în copie: veronica.melihov@narm.md

Persoană responsabilă: Veronica Melihov, șef al Direcției juridice, relații internaționale, controlul statului port / statului pavilion.
Date de contact:
Tel. (022) 737566
e-mail: veronica.melihov@narm.md

Termen de prezentare a propunerilor – 13 octombrie 2021.